prikaz prve stranice dokumenta Strategija ulaska poduzeća kozmetičke industije na turističko tržište - primjer poduzeća L' Erbolario
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Strategija ulaska poduzeća kozmetičke industije na turističko tržište - primjer poduzeća L' Erbolario
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. urn:nbn:hr:191:251400

Maltarić, Lea
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Maltarić, L. (2020). Strategija ulaska poduzeća kozmetičke industije na turističko tržište - primjer poduzeća L' Erbolario (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:251400

Maltarić, Lea. "Strategija ulaska poduzeća kozmetičke industije na turističko tržište - primjer poduzeća L' Erbolario." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:251400

Maltarić, Lea. "Strategija ulaska poduzeća kozmetičke industije na turističko tržište - primjer poduzeća L' Erbolario." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:251400

Maltarić, L. (2020). 'Strategija ulaska poduzeća kozmetičke industije na turističko tržište - primjer poduzeća L' Erbolario', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 17.06.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:251400

Maltarić L. Strategija ulaska poduzeća kozmetičke industije na turističko tržište - primjer poduzeća L' Erbolario [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 17.06.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:251400

L. Maltarić, "Strategija ulaska poduzeća kozmetičke industije na turističko tržište - primjer poduzeća L' Erbolario", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:251400

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.