prikaz prve stranice dokumenta Primjena marketinškoga miksa u poslovanju Hotela Boškinac
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena marketinškoga miksa u poslovanju Hotela Boškinac
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. urn:nbn:hr:191:854349

Dolić, Ana
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Dolić, A. (2020). Primjena marketinškoga miksa u poslovanju Hotela Boškinac (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854349

Dolić, Ana. "Primjena marketinškoga miksa u poslovanju Hotela Boškinac." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854349

Dolić, Ana. "Primjena marketinškoga miksa u poslovanju Hotela Boškinac." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854349

Dolić, A. (2020). 'Primjena marketinškoga miksa u poslovanju Hotela Boškinac', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 02.12.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854349

Dolić A. Primjena marketinškoga miksa u poslovanju Hotela Boškinac [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 02.12.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854349

A. Dolić, "Primjena marketinškoga miksa u poslovanju Hotela Boškinac", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:854349

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.