prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj organizacije slobodnoga vremena na turistički razvoj destinacije – primjer Adventa u Zagrebu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj organizacije slobodnoga vremena na turistički razvoj destinacije – primjer Adventa u Zagrebu
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. urn:nbn:hr:191:968163

Gregurić, Ines
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Gregurić, I. (2017). Utjecaj organizacije slobodnoga vremena na turistički razvoj destinacije – primjer Adventa u Zagrebu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:968163

Gregurić, Ines. "Utjecaj organizacije slobodnoga vremena na turistički razvoj destinacije – primjer Adventa u Zagrebu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:968163

Gregurić, Ines. "Utjecaj organizacije slobodnoga vremena na turistički razvoj destinacije – primjer Adventa u Zagrebu." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:968163

Gregurić, I. (2017). 'Utjecaj organizacije slobodnoga vremena na turistički razvoj destinacije – primjer Adventa u Zagrebu', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 02.12.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:968163

Gregurić I. Utjecaj organizacije slobodnoga vremena na turistički razvoj destinacije – primjer Adventa u Zagrebu [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 02.12.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:968163

I. Gregurić, "Utjecaj organizacije slobodnoga vremena na turistički razvoj destinacije – primjer Adventa u Zagrebu", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:968163

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.