prikaz prve stranice dokumenta Mogućnost primjene bezglutenskih žitarica u ugostiteljstvu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mogućnost primjene bezglutenskih žitarica u ugostiteljstvu
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. urn:nbn:hr:191:418713

Kadić, Edita
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Kadić, E. (2017). Mogućnost primjene bezglutenskih žitarica u ugostiteljstvu (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:418713

Kadić, Edita. "Mogućnost primjene bezglutenskih žitarica u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:418713

Kadić, Edita. "Mogućnost primjene bezglutenskih žitarica u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:418713

Kadić, E. (2017). 'Mogućnost primjene bezglutenskih žitarica u ugostiteljstvu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:418713

Kadić E. Mogućnost primjene bezglutenskih žitarica u ugostiteljstvu [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:418713

E. Kadić, "Mogućnost primjene bezglutenskih žitarica u ugostiteljstvu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:418713

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.