diplomski rad
Povezanost zadovoljstva izgledom, obiteljskih odnosa i korištenja društvenih mreža kao rizičnih faktora u razvoju poremećaja u prehrani
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija, 2023. urn:nbn:hr:111:248804

Buršić, Eleonora
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet hrvatskih studija
ODSJEK ZA SOCIOLOGIJU

Citirajte ovaj rad

Buršić, E. (2023). Povezanost zadovoljstva izgledom, obiteljskih odnosa i korištenja društvenih mreža kao rizičnih faktora u razvoju poremećaja u prehrani (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:111:248804

Buršić, Eleonora. "Povezanost zadovoljstva izgledom, obiteljskih odnosa i korištenja društvenih mreža kao rizičnih faktora u razvoju poremećaja u prehrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:111:248804

Buršić, Eleonora. "Povezanost zadovoljstva izgledom, obiteljskih odnosa i korištenja društvenih mreža kao rizičnih faktora u razvoju poremećaja u prehrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:111:248804

Buršić, E. (2023). 'Povezanost zadovoljstva izgledom, obiteljskih odnosa i korištenja društvenih mreža kao rizičnih faktora u razvoju poremećaja u prehrani', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija, citirano: 27.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:111:248804

Buršić E. Povezanost zadovoljstva izgledom, obiteljskih odnosa i korištenja društvenih mreža kao rizičnih faktora u razvoju poremećaja u prehrani [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija; 2023 [pristupljeno 27.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:111:248804

E. Buršić, "Povezanost zadovoljstva izgledom, obiteljskih odnosa i korištenja društvenih mreža kao rizičnih faktora u razvoju poremećaja u prehrani", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:111:248804

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.