završni rad
Peroksidikacija lipida: metode mjerenja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2018. urn:nbn:hr:182:638777

Boršćak, Denis
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za kemiju
Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju

Citirajte ovaj rad

Boršćak, D. (2018). Peroksidikacija lipida: metode mjerenja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:638777

Boršćak, Denis. "Peroksidikacija lipida: metode mjerenja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:638777

Boršćak, Denis. "Peroksidikacija lipida: metode mjerenja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:638777

Boršćak, D. (2018). 'Peroksidikacija lipida: metode mjerenja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 25.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:638777

Boršćak D. Peroksidikacija lipida: metode mjerenja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2018 [pristupljeno 25.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:638777

D. Boršćak, "Peroksidikacija lipida: metode mjerenja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:638777

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.