diplomski rad
Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2019. urn:nbn:hr:182:933151

Iljkić, Matea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za kemiju
Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju

Citirajte ovaj rad

Iljkić, M. (2019). Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151

Iljkić, Matea. "Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151

Iljkić, Matea. "Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151

Iljkić, M. (2019). 'Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151

Iljkić M. Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2019 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151

M. Iljkić, "Provjera valjanosti HPLC metode za određivanje patulina u prehranbenim proizvodima na području Slavonije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:933151

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.