završni rad
Metode za detekciju glutena
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2023. urn:nbn:hr:182:575646

Stanković, Maroje
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za kemiju
Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju

Citirajte ovaj rad

Stanković, M. (2023). Metode za detekciju glutena (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:575646

Stanković, Maroje. "Metode za detekciju glutena." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:575646

Stanković, Maroje. "Metode za detekciju glutena." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:575646

Stanković, M. (2023). 'Metode za detekciju glutena', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 22.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:575646

Stanković M. Metode za detekciju glutena [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2023 [pristupljeno 22.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:575646

M. Stanković, "Metode za detekciju glutena", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:575646

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.