diplomski rad
Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije
diplomski rad
Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:167:504307

Tavra, Ivan
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Tavra, I. (2016). Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije : diplomski rad (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:504307

Tavra, Ivan. "Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:504307

Tavra, Ivan. "Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:504307

Tavra, I. (2016). 'Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 29.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:504307

Tavra I. Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 29.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:504307

I. Tavra, "Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:504307

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.