prikaz prve stranice dokumenta Kopački Rit Traditional Fishery: Its Anthroposocial and Ethnolinguistic Characteristics
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kopački Rit Traditional Fishery: Its Anthroposocial and Ethnolinguistic Characteristics
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju, 2016. urn:nbn:hr:156:633537

Mrkonjić, Darko
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za kulturologiju
Katedra za kulturalni menadžment

Citirajte ovaj rad

Mrkonjić, D. (2016). Kopački Rit Traditional Fishery: Its Anthroposocial and Ethnolinguistic Characteristics (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:156:633537

Mrkonjić, Darko. "Kopački Rit Traditional Fishery: Its Anthroposocial and Ethnolinguistic Characteristics." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:156:633537

Mrkonjić, Darko. "Kopački Rit Traditional Fishery: Its Anthroposocial and Ethnolinguistic Characteristics." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:156:633537

Mrkonjić, D. (2016). 'Kopački Rit Traditional Fishery: Its Anthroposocial and Ethnolinguistic Characteristics', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:156:633537

Mrkonjić D. Kopački Rit Traditional Fishery: Its Anthroposocial and Ethnolinguistic Characteristics [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju; 2016 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:156:633537

D. Mrkonjić, "Kopački Rit Traditional Fishery: Its Anthroposocial and Ethnolinguistic Characteristics", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:156:633537

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.