prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj
Zagreb: Libertas međunarodno sveučilište, 2018. urn:nbn:hr:223:474423

Buškulić, Matea
Libertas međunarodno sveučilište

Citirajte ovaj rad

Buškulić, M. (2018). Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj (Završni rad). Zagreb: Libertas međunarodno sveučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:474423

Buškulić, Matea. "Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj." Završni rad, Libertas međunarodno sveučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:474423

Buškulić, Matea. "Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj." Završni rad, Libertas međunarodno sveučilište, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:474423

Buškulić, M. (2018). 'Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj', Završni rad, Libertas međunarodno sveučilište, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:474423

Buškulić M. Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj [Završni rad]. Zagreb: Libertas međunarodno sveučilište; 2018 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:474423

M. Buškulić, "Utjecaj Michelin vodiča na razvoj grastronomije - primjer restoran Monte Rovinj", Završni rad, Libertas međunarodno sveučilište, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:474423

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.