prikaz prve stranice dokumenta Anticipativno upravljanje poslovnom krizom u pekarskoj industriji RH na primjeru poduzeća "Pekarna Vikend" Popovača
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Anticipativno upravljanje poslovnom krizom u pekarskoj industriji RH na primjeru poduzeća "Pekarna Vikend" Popovača
Zagreb: Libertas međunarodno sveučilište, 2019. urn:nbn:hr:223:253597

Prenkaj, Kristina
Libertas međunarodno sveučilište

Citirajte ovaj rad

Prenkaj, K. (2019). Anticipativno upravljanje poslovnom krizom u pekarskoj industriji RH na primjeru poduzeća "Pekarna Vikend" Popovača (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:253597

Prenkaj, Kristina. "Anticipativno upravljanje poslovnom krizom u pekarskoj industriji RH na primjeru poduzeća "Pekarna Vikend" Popovača." Specijalistički diplomski stručni, Libertas međunarodno sveučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:253597

Prenkaj, Kristina. "Anticipativno upravljanje poslovnom krizom u pekarskoj industriji RH na primjeru poduzeća "Pekarna Vikend" Popovača." Specijalistički diplomski stručni, Libertas međunarodno sveučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:253597

Prenkaj, K. (2019). 'Anticipativno upravljanje poslovnom krizom u pekarskoj industriji RH na primjeru poduzeća "Pekarna Vikend" Popovača', Specijalistički diplomski stručni, Libertas međunarodno sveučilište, citirano: 31.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:253597

Prenkaj K. Anticipativno upravljanje poslovnom krizom u pekarskoj industriji RH na primjeru poduzeća "Pekarna Vikend" Popovača [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Libertas međunarodno sveučilište; 2019 [pristupljeno 31.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:253597

K. Prenkaj, "Anticipativno upravljanje poslovnom krizom u pekarskoj industriji RH na primjeru poduzeća "Pekarna Vikend" Popovača", Specijalistički diplomski stručni, Libertas međunarodno sveučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:223:253597

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.