završni rad
Učinak Bis-GMA i njenog raspadnog produkta bis-fenola A koji se ispiru iz ortodonskih adhezivnih sustava na metaboličku aktivnost kvasca Saccharomyces cerevisiae
Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:184:461331

Radojković, Dinko
Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za medicinsku kemiju, biokemiju i kliničku kemiju

Citirajte ovaj rad

Radojković, D. (2019). Učinak Bis-GMA i njenog raspadnog produkta bis-fenola A koji se ispiru iz ortodonskih adhezivnih sustava na metaboličku aktivnost kvasca Saccharomyces cerevisiae (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:461331

Radojković, Dinko. "Učinak Bis-GMA i njenog raspadnog produkta bis-fenola A koji se ispiru iz ortodonskih adhezivnih sustava na metaboličku aktivnost kvasca Saccharomyces cerevisiae." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:461331

Radojković, Dinko. "Učinak Bis-GMA i njenog raspadnog produkta bis-fenola A koji se ispiru iz ortodonskih adhezivnih sustava na metaboličku aktivnost kvasca Saccharomyces cerevisiae." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:461331

Radojković, D. (2019). 'Učinak Bis-GMA i njenog raspadnog produkta bis-fenola A koji se ispiru iz ortodonskih adhezivnih sustava na metaboličku aktivnost kvasca Saccharomyces cerevisiae', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 24.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:461331

Radojković D. Učinak Bis-GMA i njenog raspadnog produkta bis-fenola A koji se ispiru iz ortodonskih adhezivnih sustava na metaboličku aktivnost kvasca Saccharomyces cerevisiae [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2019 [pristupljeno 24.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:461331

D. Radojković, "Učinak Bis-GMA i njenog raspadnog produkta bis-fenola A koji se ispiru iz ortodonskih adhezivnih sustava na metaboličku aktivnost kvasca Saccharomyces cerevisiae", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:461331

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.