diplomski rad
Reakcije preosjetljivosti na hranu
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:105:004414

Ikić, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Medicinski fakultet
KATEDRA ZA DERMATOVENEROLOGIJU

Citirajte ovaj rad

Ikić, L. (2019). Reakcije preosjetljivosti na hranu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:004414

Ikić, Lucija. "Reakcije preosjetljivosti na hranu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:004414

Ikić, Lucija. "Reakcije preosjetljivosti na hranu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:004414

Ikić, L. (2019). 'Reakcije preosjetljivosti na hranu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:004414

Ikić L. Reakcije preosjetljivosti na hranu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet; 2019 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:004414

L. Ikić, "Reakcije preosjetljivosti na hranu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:004414

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.