prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:343756

Pobrić, Jelena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Pobrić, J. (2011). Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756

Pobrić, Jelena. "Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756

Pobrić, Jelena. "Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756

Pobrić, J. (2011). 'Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756

Pobrić J. Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756

J. Pobrić, "Karakterizacija mikrobne populacije bakterija mliječne kiseline iz autohtonih sireva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:343756

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.