prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. urn:nbn:hr:159:244567

Lukinović, Valentina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Lukinović, V. (2013). Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244567

Lukinović, Valentina. "Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244567

Lukinović, Valentina. "Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244567

Lukinović, V. (2013). 'Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244567

Lukinović V. Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244567

V. Lukinović, "Utjecaj tehnoloških parametara liofilizacije na preživljavanje probiotičkih sojeva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244567

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.