prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. urn:nbn:hr:159:466355

Jauk, Natalija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Jauk, N. (2012). Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466355

Jauk, Natalija. "Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466355

Jauk, Natalija. "Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466355

Jauk, N. (2012). 'Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466355

Jauk N. Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466355

N. Jauk, "Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466355

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.