diplomski rad
Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:406317

Malnar, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Malnar, M. (2016). Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406317

Malnar, Maja. "Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406317

Malnar, Maja. "Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406317

Malnar, M. (2016). 'Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406317

Malnar M. Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406317

M. Malnar, "Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406317

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.