diplomski rad
Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave

Ana-Marija Rukavina (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Kabinet za osnove inženjerstva
Citirajte ovaj rad...

Rukavina, A. M. (2012). Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873159

Rukavina, Ana Marija. "Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873159

Rukavina, Ana Marija. "Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873159

Rukavina, A. M. (2012). 'Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873159

Rukavina AM. Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873159

A. M. Rukavina, "Utjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873159