prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju odabranih bakterija u čistoj kuluri
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju odabranih bakterija u čistoj kuluri
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. urn:nbn:hr:159:647120

Markuš, Branka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Markuš, B. (2012). Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju odabranih bakterija u čistoj kuluri (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647120

Markuš, Branka. "Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju odabranih bakterija u čistoj kuluri." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647120

Markuš, Branka. "Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju odabranih bakterija u čistoj kuluri." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647120

Markuš, B. (2012). 'Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju odabranih bakterija u čistoj kuluri', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647120

Markuš B. Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju odabranih bakterija u čistoj kuluri [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647120

B. Markuš, "Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju odabranih bakterija u čistoj kuluri", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647120

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.