prikaz prve stranice dokumenta Funkcionalna uloga S- layer proteina u adheziji Lactobacillus helveticus M92 na Caco-2 epitelne stanice
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Funkcionalna uloga S- layer proteina u adheziji Lactobacillus helveticus M92 na Caco-2 epitelne stanice
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:025495

Lukinović, Valentina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Lukinović, V. (2011). Funkcionalna uloga S- layer proteina u adheziji Lactobacillus helveticus M92 na Caco-2 epitelne stanice (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:025495

Lukinović, Valentina. "Funkcionalna uloga S- layer proteina u adheziji Lactobacillus helveticus M92 na Caco-2 epitelne stanice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:025495

Lukinović, Valentina. "Funkcionalna uloga S- layer proteina u adheziji Lactobacillus helveticus M92 na Caco-2 epitelne stanice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:025495

Lukinović, V. (2011). 'Funkcionalna uloga S- layer proteina u adheziji Lactobacillus helveticus M92 na Caco-2 epitelne stanice', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:025495

Lukinović V. Funkcionalna uloga S- layer proteina u adheziji Lactobacillus helveticus M92 na Caco-2 epitelne stanice [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:025495

V. Lukinović, "Funkcionalna uloga S- layer proteina u adheziji Lactobacillus helveticus M92 na Caco-2 epitelne stanice", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:025495

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.