završni rad
Ispitivanje probiotičke aktivnosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline

Silvija Šiftar (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Šiftar, S. (2011). Ispitivanje probiotičke aktivnosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422725

Šiftar, Silvija. "Ispitivanje probiotičke aktivnosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422725

Šiftar, Silvija. "Ispitivanje probiotičke aktivnosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422725

Šiftar, S. (2011). 'Ispitivanje probiotičke aktivnosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422725

Šiftar S. Ispitivanje probiotičke aktivnosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 17.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422725

S. Šiftar, "Ispitivanje probiotičke aktivnosti autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422725