prikaz prve stranice dokumenta Glikemijski indeks bezglutenskog kruha
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Glikemijski indeks bezglutenskog kruha
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:961918

Padarčić, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica

Citirajte ovaj rad

Padarčić, M. (2011). Glikemijski indeks bezglutenskog kruha (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961918

Padarčić, Marina. "Glikemijski indeks bezglutenskog kruha." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961918

Padarčić, Marina. "Glikemijski indeks bezglutenskog kruha." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961918

Padarčić, M. (2011). 'Glikemijski indeks bezglutenskog kruha', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961918

Padarčić M. Glikemijski indeks bezglutenskog kruha [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961918

M. Padarčić, "Glikemijski indeks bezglutenskog kruha", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:961918

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.