diplomski rad
In vitro ispitivanje probiotičkih svojstava autohtonih bakterija mliječne kiseline

Eva Zarić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Zarić, E. (2011). In vitro ispitivanje probiotičkih svojstava autohtonih bakterija mliječne kiseline (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736167

Zarić, Eva. "In vitro ispitivanje probiotičkih svojstava autohtonih bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736167

Zarić, Eva. "In vitro ispitivanje probiotičkih svojstava autohtonih bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736167

Zarić, E. (2011). 'In vitro ispitivanje probiotičkih svojstava autohtonih bakterija mliječne kiseline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736167

Zarić E. In vitro ispitivanje probiotičkih svojstava autohtonih bakterija mliječne kiseline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 16.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736167

E. Zarić, "In vitro ispitivanje probiotičkih svojstava autohtonih bakterija mliječne kiseline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:736167