prikaz prve stranice dokumenta Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:074258

Radošević, Valerija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Radošević, V. (2011). Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258

Radošević, Valerija. "Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258

Radošević, Valerija. "Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258

Radošević, V. (2011). 'Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258

Radošević V. Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258

V. Radošević, "Izolacija i karakterizacija prirodne mikroflore i kemijski parametri u svježem siru", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074258

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.