prikaz prve stranice dokumenta Kvaliteta vina Graševina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kvaliteta vina Graševina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. urn:nbn:hr:159:683499

Peran, Sanja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Peran, S. (2010). Kvaliteta vina Graševina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683499

Peran, Sanja. "Kvaliteta vina Graševina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683499

Peran, Sanja. "Kvaliteta vina Graševina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683499

Peran, S. (2010). 'Kvaliteta vina Graševina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683499

Peran S. Kvaliteta vina Graševina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683499

S. Peran, "Kvaliteta vina Graševina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:683499

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.