završni rad
Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:048492

Lovrić, Katarina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Lovrić, K. (2016). Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048492

Lovrić, Katarina. "Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048492

Lovrić, Katarina. "Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048492

Lovrić, K. (2016). 'Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048492

Lovrić K. Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048492

K. Lovrić, "Utjecaj visoko-proteinske dijete na oksidacijski/antioksidacijski status", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:048492

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.