prikaz prve stranice dokumenta Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:277640

Butorac, Bruno
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Butorac, B. (2017). Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640

Butorac, Bruno. "Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640

Butorac, Bruno. "Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640

Butorac, B. (2017). 'Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640

Butorac B. Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640

B. Butorac, "Stupanj hidracije prije početka tjelesne aktivnosti i percepcija napora kod profesionalnih rukometaša", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277640

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.