završni rad
Proizvodnja praškastih biljnih ekstrakata sušenjem raspršivanjem
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:546886

Jurić, Mateja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Jurić, M. (2017). Proizvodnja praškastih biljnih ekstrakata sušenjem raspršivanjem (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546886

Jurić, Mateja. "Proizvodnja praškastih biljnih ekstrakata sušenjem raspršivanjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546886

Jurić, Mateja. "Proizvodnja praškastih biljnih ekstrakata sušenjem raspršivanjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546886

Jurić, M. (2017). 'Proizvodnja praškastih biljnih ekstrakata sušenjem raspršivanjem', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546886

Jurić M. Proizvodnja praškastih biljnih ekstrakata sušenjem raspršivanjem [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546886

M. Jurić, "Proizvodnja praškastih biljnih ekstrakata sušenjem raspršivanjem", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546886

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.