završni rad
Biološki aktivni spojevi stevije (Stevia rebaudiana Bertoni)
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:266000

Bezuk, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Bezuk, I. (2017). Biološki aktivni spojevi stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266000

Bezuk, Iva. "Biološki aktivni spojevi stevije (Stevia rebaudiana Bertoni)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266000

Bezuk, Iva. "Biološki aktivni spojevi stevije (Stevia rebaudiana Bertoni)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266000

Bezuk, I. (2017). 'Biološki aktivni spojevi stevije (Stevia rebaudiana Bertoni)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266000

Bezuk I. Biološki aktivni spojevi stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266000

I. Bezuk, "Biološki aktivni spojevi stevije (Stevia rebaudiana Bertoni)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266000

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.