prikaz prve stranice dokumenta Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. urn:nbn:hr:159:493644

Butković, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Butković, I. (2010). Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493644

Butković, Iva. "Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493644

Butković, Iva. "Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493644

Butković, I. (2010). 'Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493644

Butković I. Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493644

I. Butković, "Regionalne razlike u konzumaciji hrane povezane s alergijskim bolestima dišnog sustava u aolescenata u Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493644

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.