prikaz prve stranice dokumenta Određivanje okusa vina primjenom elektronskog jezika
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje okusa vina primjenom elektronskog jezika
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. urn:nbn:hr:159:114814

Kovačević, Hrvoje
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Kovačević, H. (2010). Određivanje okusa vina primjenom elektronskog jezika (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:114814

Kovačević, Hrvoje. "Određivanje okusa vina primjenom elektronskog jezika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:114814

Kovačević, Hrvoje. "Određivanje okusa vina primjenom elektronskog jezika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:114814

Kovačević, H. (2010). 'Određivanje okusa vina primjenom elektronskog jezika', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:114814

Kovačević H. Određivanje okusa vina primjenom elektronskog jezika [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:114814

H. Kovačević, "Određivanje okusa vina primjenom elektronskog jezika", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:114814

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.