Tomašković, L. (2009). Tekstura polupečenih smrznutih kruhova dobivenih uz dodatak kiselog tijesta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:444101
Tomašković, Lucija. "Tekstura polupečenih smrznutih kruhova dobivenih uz dodatak kiselog tijesta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:444101
Tomašković, Lucija. "Tekstura polupečenih smrznutih kruhova dobivenih uz dodatak kiselog tijesta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:444101
Tomašković, L. (2009). 'Tekstura polupečenih smrznutih kruhova dobivenih uz dodatak kiselog tijesta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:444101
Tomašković L. Tekstura polupečenih smrznutih kruhova dobivenih uz dodatak kiselog tijesta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:444101
L. Tomašković, "Tekstura polupečenih smrznutih kruhova dobivenih uz dodatak kiselog tijesta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:444101