diplomski rad
Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”

Marina Burec (2008)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Burec, M. (2008). Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil” (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267

Burec, Marina. "Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267

Burec, Marina. "Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267

Burec, M. (2008). 'Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267

Burec M. Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil” [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 22.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267

M. Burec, "Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267