prikaz prve stranice dokumenta Rast odabranih sojeva mikroorganizama u prisutnosti analoga dehidrooctene kiseline i kumarina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Rast odabranih sojeva mikroorganizama u prisutnosti analoga dehidrooctene kiseline i kumarina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. urn:nbn:hr:159:315647

Debrecin, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Debrecin, I. (2007). Rast odabranih sojeva mikroorganizama u prisutnosti analoga dehidrooctene kiseline i kumarina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315647

Debrecin, Ivana. "Rast odabranih sojeva mikroorganizama u prisutnosti analoga dehidrooctene kiseline i kumarina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315647

Debrecin, Ivana. "Rast odabranih sojeva mikroorganizama u prisutnosti analoga dehidrooctene kiseline i kumarina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315647

Debrecin, I. (2007). 'Rast odabranih sojeva mikroorganizama u prisutnosti analoga dehidrooctene kiseline i kumarina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315647

Debrecin I. Rast odabranih sojeva mikroorganizama u prisutnosti analoga dehidrooctene kiseline i kumarina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315647

I. Debrecin, "Rast odabranih sojeva mikroorganizama u prisutnosti analoga dehidrooctene kiseline i kumarina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:315647

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.