završni rad
Funkcionalna svojstva proteina iz maka (Papaver somniferum), industrijske konoplje (Cannabis sativa) i kakaove ljuske (Theobroma cacao L.)
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:756778

Soldo, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Soldo, M. (2016). Funkcionalna svojstva proteina iz maka (Papaver somniferum), industrijske konoplje (Cannabis sativa) i kakaove ljuske (Theobroma cacao L.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756778

Soldo, Marija. "Funkcionalna svojstva proteina iz maka (Papaver somniferum), industrijske konoplje (Cannabis sativa) i kakaove ljuske (Theobroma cacao L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756778

Soldo, Marija. "Funkcionalna svojstva proteina iz maka (Papaver somniferum), industrijske konoplje (Cannabis sativa) i kakaove ljuske (Theobroma cacao L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756778

Soldo, M. (2016). 'Funkcionalna svojstva proteina iz maka (Papaver somniferum), industrijske konoplje (Cannabis sativa) i kakaove ljuske (Theobroma cacao L.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756778

Soldo M. Funkcionalna svojstva proteina iz maka (Papaver somniferum), industrijske konoplje (Cannabis sativa) i kakaove ljuske (Theobroma cacao L.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756778

M. Soldo, "Funkcionalna svojstva proteina iz maka (Papaver somniferum), industrijske konoplje (Cannabis sativa) i kakaove ljuske (Theobroma cacao L.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756778

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.