prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj kakvoće brašna na kvalitetu vafel lista
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj kakvoće brašna na kvalitetu vafel lista
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. urn:nbn:hr:159:242546

Habuš, Mirela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica

Citirajte ovaj rad

Habuš, M. (2006). Utjecaj kakvoće brašna na kvalitetu vafel lista (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:242546

Habuš, Mirela. "Utjecaj kakvoće brašna na kvalitetu vafel lista." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:242546

Habuš, Mirela. "Utjecaj kakvoće brašna na kvalitetu vafel lista." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:242546

Habuš, M. (2006). 'Utjecaj kakvoće brašna na kvalitetu vafel lista', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:242546

Habuš M. Utjecaj kakvoće brašna na kvalitetu vafel lista [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:242546

M. Habuš, "Utjecaj kakvoće brašna na kvalitetu vafel lista", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:242546

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.