prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. urn:nbn:hr:159:849715

Kraljić, Klara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Kraljić, K. (2006). Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715

Kraljić, Klara. "Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715

Kraljić, Klara. "Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715

Kraljić, K. (2006). 'Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715

Kraljić K. Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715

K. Kraljić, "Utjecaj aktivne zemlje "Supreme" na negliceridne sastojke sojinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849715

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.