prikaz prve stranice dokumenta Stabilnost prehrambenih boja u konditorskoj industriji
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Stabilnost prehrambenih boja u konditorskoj industriji
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. urn:nbn:hr:159:410157

Čokor, Goran
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Čokor, G. (2005). Stabilnost prehrambenih boja u konditorskoj industriji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410157

Čokor, Goran. "Stabilnost prehrambenih boja u konditorskoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410157

Čokor, Goran. "Stabilnost prehrambenih boja u konditorskoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410157

Čokor, G. (2005). 'Stabilnost prehrambenih boja u konditorskoj industriji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410157

Čokor G. Stabilnost prehrambenih boja u konditorskoj industriji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410157

G. Čokor, "Stabilnost prehrambenih boja u konditorskoj industriji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:410157

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.