prikaz prve stranice dokumenta Određivanje karotenoidnih pigmenata u svježim i prerađenim korama mandarina i klementina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje karotenoidnih pigmenata u svježim i prerađenim korama mandarina i klementina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. urn:nbn:hr:159:486344

Biček, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Biček, M. (2005). Određivanje karotenoidnih pigmenata u svježim i prerađenim korama mandarina i klementina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486344

Biček, Martina. "Određivanje karotenoidnih pigmenata u svježim i prerađenim korama mandarina i klementina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486344

Biček, Martina. "Određivanje karotenoidnih pigmenata u svježim i prerađenim korama mandarina i klementina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486344

Biček, M. (2005). 'Određivanje karotenoidnih pigmenata u svježim i prerađenim korama mandarina i klementina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486344

Biček M. Određivanje karotenoidnih pigmenata u svježim i prerađenim korama mandarina i klementina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486344

M. Biček, "Određivanje karotenoidnih pigmenata u svježim i prerađenim korama mandarina i klementina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486344

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.