diplomski rad
Flavonoidni profil i biološka aktivnost vodenih ekstrakata samoniklih šafrana (Crocus L.) Hrvatske
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:955951

Stipaničev, Mirta
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama

Citirajte ovaj rad

Stipaničev, M. (2017). Flavonoidni profil i biološka aktivnost vodenih ekstrakata samoniklih šafrana (Crocus L.) Hrvatske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955951

Stipaničev, Mirta. "Flavonoidni profil i biološka aktivnost vodenih ekstrakata samoniklih šafrana (Crocus L.) Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955951

Stipaničev, Mirta. "Flavonoidni profil i biološka aktivnost vodenih ekstrakata samoniklih šafrana (Crocus L.) Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955951

Stipaničev, M. (2017). 'Flavonoidni profil i biološka aktivnost vodenih ekstrakata samoniklih šafrana (Crocus L.) Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955951

Stipaničev M. Flavonoidni profil i biološka aktivnost vodenih ekstrakata samoniklih šafrana (Crocus L.) Hrvatske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955951

M. Stipaničev, "Flavonoidni profil i biološka aktivnost vodenih ekstrakata samoniklih šafrana (Crocus L.) Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955951

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.