diplomski rad
Procjena hranjive vrijednosti školskog obroka
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:131071

Novak-Perjanec, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Novak Perjanec, L. (2017). Procjena hranjive vrijednosti školskog obroka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131071

Novak Perjanec, Lucija. "Procjena hranjive vrijednosti školskog obroka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131071

Novak Perjanec, Lucija. "Procjena hranjive vrijednosti školskog obroka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131071

Novak Perjanec, L. (2017). 'Procjena hranjive vrijednosti školskog obroka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131071

Novak Perjanec L. Procjena hranjive vrijednosti školskog obroka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131071

L. Novak Perjanec, "Procjena hranjive vrijednosti školskog obroka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131071

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.