prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vakuum smrzavanja na kvalitetu pilećeg mesa
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj vakuum smrzavanja na kvalitetu pilećeg mesa
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. urn:nbn:hr:159:682466

Kapo, Azra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Kapo, A. (2015). Utjecaj vakuum smrzavanja na kvalitetu pilećeg mesa (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:682466

Kapo, Azra. "Utjecaj vakuum smrzavanja na kvalitetu pilećeg mesa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:682466

Kapo, Azra. "Utjecaj vakuum smrzavanja na kvalitetu pilećeg mesa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:682466

Kapo, A. (2015). 'Utjecaj vakuum smrzavanja na kvalitetu pilećeg mesa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:682466

Kapo A. Utjecaj vakuum smrzavanja na kvalitetu pilećeg mesa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:682466

A. Kapo, "Utjecaj vakuum smrzavanja na kvalitetu pilećeg mesa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:682466

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.