prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vrste kiseline na fizikalno kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj vrste kiseline na fizikalno kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. urn:nbn:hr:159:994261

Knezović, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Knezović, K. (2015). Utjecaj vrste kiseline na fizikalno kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994261

Knezović, Kristina. "Utjecaj vrste kiseline na fizikalno kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994261

Knezović, Kristina. "Utjecaj vrste kiseline na fizikalno kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994261

Knezović, K. (2015). 'Utjecaj vrste kiseline na fizikalno kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994261

Knezović K. Utjecaj vrste kiseline na fizikalno kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994261

K. Knezović, "Utjecaj vrste kiseline na fizikalno kemijske i organoleptičke karakteristike marinirane ribe", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994261

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.