završni rad
Izolacija i pročišćavanje egzopolisaharida soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja u prisutnosti fruktoze i galaktoze kao izvora ugljika
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. urn:nbn:hr:159:695544

Pušek, Anita
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Pušek, A. (2018). Izolacija i pročišćavanje egzopolisaharida soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja u prisutnosti fruktoze i galaktoze kao izvora ugljika (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695544

Pušek, Anita. "Izolacija i pročišćavanje egzopolisaharida soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja u prisutnosti fruktoze i galaktoze kao izvora ugljika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695544

Pušek, Anita. "Izolacija i pročišćavanje egzopolisaharida soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja u prisutnosti fruktoze i galaktoze kao izvora ugljika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695544

Pušek, A. (2018). 'Izolacija i pročišćavanje egzopolisaharida soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja u prisutnosti fruktoze i galaktoze kao izvora ugljika', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695544

Pušek A. Izolacija i pročišćavanje egzopolisaharida soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja u prisutnosti fruktoze i galaktoze kao izvora ugljika [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695544

A. Pušek, "Izolacija i pročišćavanje egzopolisaharida soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja u prisutnosti fruktoze i galaktoze kao izvora ugljika", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695544

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.