završni rad
Kemijski sastav espresso kave Kimbo i otpada nastalog njenim konzumiranjem
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. urn:nbn:hr:159:920313

Brnica, Bojana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za analitičku kemiju

Citirajte ovaj rad

Brnica, B. (2018). Kemijski sastav espresso kave Kimbo i otpada nastalog njenim konzumiranjem (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:920313

Brnica, Bojana. "Kemijski sastav espresso kave Kimbo i otpada nastalog njenim konzumiranjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:920313

Brnica, Bojana. "Kemijski sastav espresso kave Kimbo i otpada nastalog njenim konzumiranjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:920313

Brnica, B. (2018). 'Kemijski sastav espresso kave Kimbo i otpada nastalog njenim konzumiranjem', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:920313

Brnica B. Kemijski sastav espresso kave Kimbo i otpada nastalog njenim konzumiranjem [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:920313

B. Brnica, "Kemijski sastav espresso kave Kimbo i otpada nastalog njenim konzumiranjem", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:920313

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.