diplomski rad
Razvoj LC/MS metode za određivanje polifenola u maslinovom ulju
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:449237

Velagić, Dunja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Velagić, D. (2016). Razvoj LC/MS metode za određivanje polifenola u maslinovom ulju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449237

Velagić, Dunja. "Razvoj LC/MS metode za određivanje polifenola u maslinovom ulju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449237

Velagić, Dunja. "Razvoj LC/MS metode za određivanje polifenola u maslinovom ulju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449237

Velagić, D. (2016). 'Razvoj LC/MS metode za određivanje polifenola u maslinovom ulju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449237

Velagić D. Razvoj LC/MS metode za određivanje polifenola u maslinovom ulju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449237

D. Velagić, "Razvoj LC/MS metode za određivanje polifenola u maslinovom ulju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:449237

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.