završni rad
Polifenolni profil Biske

Dora Granić (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad...

Granić, D. (2018). Polifenolni profil Biske (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:897101

Granić, Dora. "Polifenolni profil Biske." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:897101

Granić, Dora. "Polifenolni profil Biske." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:897101

Granić, D. (2018). 'Polifenolni profil Biske', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:897101

Granić D. Polifenolni profil Biske [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 23.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:897101

D. Granić, "Polifenolni profil Biske", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:897101