završni rad
Određivanje svojstava sirovog ulja crnog kima

Lucija Mrmić (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Mrmić, L. (2018). Određivanje svojstava sirovog ulja crnog kima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895103

Mrmić, Lucija. "Određivanje svojstava sirovog ulja crnog kima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895103

Mrmić, Lucija. "Određivanje svojstava sirovog ulja crnog kima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895103

Mrmić, L. (2018). 'Određivanje svojstava sirovog ulja crnog kima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895103

Mrmić L. Određivanje svojstava sirovog ulja crnog kima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 26.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895103

L. Mrmić, "Određivanje svojstava sirovog ulja crnog kima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:895103