završni rad
Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva soka od jabuke

Sven Knechtl (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad...

Knechtl, S. (2018). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva soka od jabuke (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054196

Knechtl, Sven. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva soka od jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054196

Knechtl, Sven. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva soka od jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054196

Knechtl, S. (2018). 'Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva soka od jabuke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054196

Knechtl S. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva soka od jabuke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 21.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054196

S. Knechtl, "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva soka od jabuke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054196